Családja

ÉDESANYJA – JACQUELINE LUESBY

Emma édesanyja 1959-ben született, francia származású. Ügyvédként dolgozik, és miután 1995-ben Em apukájával elváltak egymástól,  a gyerekekkel együtt Oxfordshire-be költöztek. Emma imádja az édesanyját, számtalan eseményen és candid fotón láthattuk már őket együtt. Válása után újraházasodott, és erről az oldalról is van Em-nek két mostoha fiútestvére, akikről nem találtam információkat többet.

ÉDESAPJA – CHRIS WATSON

Emma édesapja Chris, szintén 1959-ben született és az anyukájához hasonlóan ügyvédként dolgozik. A válása után Londonba költözött, és újra házasodott. Jelenlegi felesége Julie Watson. Második házasságából 3 gyermeke született, két ikerlány Lucy és Nina, illetve egy fiú Toby.

ÖCCSE – ALEXANDER/ALEX WATSON

Alex, 3 évvel fiatalabb nővérénél, 1993-ban született. Ugyanabban az iskolában tanult, ahol Emma is (oxfordi Dragon School). Emmával együtt részt vett a Burberry 2010-es Spring/Summer kollekciójának reklámozásában, és a Harry Potter és a Főnix Rendje egyik jelenetében is láthattuk néhány filmkocka erejéig.

MOSTOHAANYJA – JULIE WATSON

Julie, Emma apukájának második felesége. Szerencsésnek mondható, hogy Em-el nagyon jó kapcsolatot ápolnak, számos eseményre kísérte már el Emmát. A fenti képen a 2008-as londoni Fashion Week Giles divatbemutatóján vannak együtt. Az első házasságából van egy lánya, akit Elizabeth-nek hívnak, míg jelenlegi házasságából 3 gyermekük született Emma apukájával.

FÉLTESTVÉREK

NINA ÉS LUCY WATSON

Nina és Lucy, Emma apukájának második házasságából születtek. Mint látható ikrek, és nagyon bájos kislányok. Láthattuk már őket premiereken, a Somerset house megnyitó ünnepségén. 2007-ben kisebb szerepet kaptak a Ballet Shoes című tv filmben, melyben a fiatal Pauline-t alakították felváltva.

TOBY WATSON

Chris és Julie házasságából nemcsak az ikrek, de egy fiúgyermek, Toby is született. Toby-ról nem találtam sok információt. A fenti képen Emmával Londonban kapták őket lencsvégre a lesifotósok.

HÁZIÁLLATOK – BUBBLES, DOMINO, RALPH LAUREN

Sajnos Emma állatairól nem találtam képeket. Kedvenc állata a macska, így otthon is van nekik kettő. Bubbles az Emma cicája, míg Domino Alex-é. Emma nagyon örült, mikor a Titkok Kamrája forgatásán cicává maszkírozták, és azt kérte Chris Colombus-tól, hogy had hasonlítson két macskája közül az egyikre. Emmának van egy kakasa is, akit Ralph Laurennek hívnak. Hát nem édes? 🙂

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.