Filed Site

Viszlát EWF.org

Helló Mindenki! Lassan egy éve már, hogy érdemlegesen nem is jártam erre, felnéztem, de belépni, frissíteni…szóval semmi ilyesmit nem tettem. Ennek több oka is volt, érdektelenség, motiváció hiány, a laptopom is felmondta egy időre a szolgálatot, pont amikor szerettem volna visszatérni.

De nem csak ezek miatt. Ezek a dolgok inkább odázták a döntésem, húztam, halasztottam, mert annyira a szívemhez nőtt az oldal, Emmát is annyira szeretem továbbra is, de valami mégis változott. Ezt az oldalt nem szeretném tovább folytatni. Rengeteg munkám van benne, de mégis el kell engednem, és úgy érzem valami újba kezdenem, ami ismét hajt előre.

Úgy ragaszkodtam ehhez az oldalhoz, hiszen 2014 óta éveken keresztül a mindennapjaim része volt. Imádtam csinálni, megosztani Veletek az újdonságokat. Bár továbbra is szeretem, tisztelem Emmát, nincs kedvem, motivációm nap mint nap keresni róla a friss infókat, pláne sok minden vele sem történt az utóbbi időben, ami nyilván a pandémiának is köszönhető. De azt érzem, ha lenne is, akkor sem biztos, hogy menne.

Új terveim vannak, amik ismét úgy érzem lázba hoznak, terveim szerint hamarosan egy új oldallal, új témával térek vissza, amit remélem Ti is szeretni fogtok. De ehhez muszáj elengednem ezt az oldalt.

Sokáig terveztem, hogy az új oldal mellett próbálom ezt is vinni, de ebből csak az lett, hogy a másiktól is elment a kedvem, plusz annyi időm jelenleg nincs is. Azt pedig semmiképpen sem szeretném, hogy összecsapott, semmit mondó híreket kapjatok.

Köszönöm Nektek, hogy eddig látogattátok az oldalt, hogy érdeklődtetek, ha épp el voltam tűnve.

Boldog Új Évet Kívánok minden kedves látogatómnak, Emma rajongónak és hamarosan várlak Titeket az új oldalammal. Az Emmával kapcsolatos hírekért pedig látogassatok el Szandi oldalára, aki évek óta töretlen szorgalommal és odaadással hozza Nektek a híreket kedvencünkről: emwatsonstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.