Filed article photos photoshoot

ACB egész kép, fan kép, cikk áradat

Sziasztok! Tegnap megkaptuk az új Andrea Carter Bowman kép egész alakos változatát. Kedvencünket továbbá lencsevégre kapta egy rajongó, az oxfordi Lady Margaret Hall-ban. A napokban rengeteg cikk is megejelent, ezeket is elolvashatjátok, ami nincs a főoldalon, a BŐVEBBEN hombra kattintva érhető el.

Emma Watson forgatás helyett a feminizmust választja

Emma Watson brit színésznő egy teljes évre szünetelteti színészi pályafutását, hogy az időt legfőbb szenvedélyére, a feminizmus ügyére áldozhassa, közölte a Paper Mag nevű New York-i székhelyű alapvetőleg kulturális magazinnak adott interjújában. A Harry Potter-filmek női főszereplőjeként, Hermioneként ismertséget szerző színésznőt 2014-ben kinevezték az ENSZ női egyenjogúságáért küzdő jószolgálati nagykövetévé, s a többek között az ő nevével fémjelzett kampány eredményeképpen több cégigazgató nyilvánossá fogja tenni vállalatuk teljes felépítését. A Vodafone, az Unilever és a Tupperware nagyvállalatok például médianyilvánosság előtt készülnek felfedni az azonos bérezésről, a nemi egyenlőtlenségről való szokásaikat. A filmes alakításaiért számtalan díjjal kitüntetett Emma Watson két legutóbbi filmje Alejandro Amenábar spanyol filmrendező Regression című horrorja és a Colonia című, Pinochet tábornok chilei terrorjáról szóló thriller. Utóbbi film a napokban a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatkozott. A 25 éves sztár nemrég fejezte be a The Circle című filmje forgatását, amelyben Tom Hanks kétszeres Oscar-díjas amerikai színész a partnere.

Forrás: @

icon-chain Galéria linkek
PHOTOSHOOTS > 2016 > ANDREA CARTER BOWMAN
MISC > RAJONGÓK ÁLTAL KÉSZÍTETT KÉPEK

Emma Watson felhagy a színészettel egy időre

Emma Watson egy teljes évre kivonul a rivaldafényből. Szünetelteti a színészkedést, helyette a másik fő szenvedélyére, a feminizmusra koncentrál. „A személyes fejlődésem érdekében hetente elolvasok egy könyvet, illetve havonta is elolvasok egy könyvet a könyvklubom miatt. Rengeteget olvasok és tanulok magamban” – avatta be terveibe a Paper Mag olvasóit, miközben az egyik feminista példaképével, bell hooks-szal (ő direkt írja a nevét kisbetűvel) beszélgetett. A 25 éves színésznő azon is elgondolkozott, hogy évre beiratkozik gender studies szakra. „De aztán rájöttem, hogy rengeteget tanultam azzal, hogy kint voltam a terepen, beszélgettem az emberekkel és emellett még még sokat olvastam a témában. Ezen az úton akartam maradni.”

“Sokat fogok olvasni, és sokat fogok másokat hallgatni idén. Annyi nővel akarok beszélni a világ minden tájáról, amennyivel csak lehetséges.”

Emma Watsont 2014 júliusában nevezték ki az ENSZ női egyenjogúságáért küzdő jószolgálati nagykövetévé, és láthatóan komolyan veszi a feladatát. A HEForShe kampánya keretében tíz vezérigazgató nyilvánossá fogja tenni a cégük felépítését, ezáltal látni fogjuk a nemek eloszlását a vezetői pozíciókban, illetve a bérezés terén fellépő különbségeket. Nagy vállalatok, mint például a Vodafone, az Unilever és a Tupperware a média nyilvánossága előtt mutatják majd be, hogyan viszonyulnak a nemi egyenlőtlenséghez, és milyen lépéseket tesznek az ügy érdekében – számolt be Watson az általa képviselt kampány eredményéről.

A színésznő két legutóbbi filmje nem sikerült túl jól. A Regression című horror első látásra remek darabnak tűnt, A Nyisd ki a szemed-et és a Más világ-ot jegyző Alejandro Amenábar rendezte, a Colonia című thriller pedig a témaválasztásával, Pinochet tábornok chilei terrorjának ábrázolásával keltette fel a kíváncsiságunkat. Ám mindkét film szörnyen rossz kritikákat kapott, a Regression pedig a pénztáraknál is megbukott. Amerikában száz moziban kezdték el vetíteni, de mivel senki nem volt rá kíváncsi, ezért a második héten már csak hét moziban lehetett elkapni.

Majdhogynem biztos, hogy a Regression és a Colonia el fogja kerülni a magyar mozikat. Watsonnak még két nagyköltségvetésű filmje, A Szépség és Szörnyeteg legújabb feldolgozása és a The Circle című sci-fi vár bemutatásra. Idén ezzel a két produkcióval csillapíthatjuk majd az Emma Watson-elvonásunkat a magyar mozikban, utána viszont már elengedi a kezünket a színésznő. Watson biztos annak örülne a legjobban, ha a várakozás közben elolvasnánk pár könyvet.

Forrás: @

Emma Watson egy évig nem forgat, nem találná ki mit csinál helyette!

London – Emma Watson (25), a Harry Potter filmek Hermione-ja egy teljes évig nem fog filmet forgatni. Helyette a feminizmust fogja tanulmányozni. A színésznőt 2014-ben nevezték ki az ENSZ női egyenjogúságáért küzdő jószolgálati nagykövetévé, és láthatóan komolyan veszi feladatát. – A személyes fejlődésem érdekében minden héten elolvasok egy könyvet a témában, illetve havonta plusz egyet a könyvklubom miatt is. Rengeteget olvasok és tanulok magamban – vallotta a papermag.com-nak a színésznő.

Forrás: @

Emma Watson újabb akadémiai sikere

Emma Watson egy pillanatra sem esik ki mindennapi rutinjából, tudjátok, abból, amelynek a világ megmentése a célja. Miközben a nemi egyenjogúságért harcol és új szerepére készül a Szépség és a Szörnyetegben, még arra is jutott ideje, hogy egy online feminista könyvklubot indítson Our Shared Shelf (Közös polcunk) néven.

Nemrégiben az is kiderült, hogy a hamarosan 26. évét is hamarosan betöltő Emma Watson az Oxford egyetem Lady Margaret Halljának lesz a látogatója. A színésznő a 11 úgynevezett “nagyelme” tagja, akik közé például Benedict Cumberbatch is meghívást kapott. A három évre szóló tiszteletbeli címmel járó feladatkörbe főleg az tartozik, hogy a mentorok a kollégium közösségébe beilleszkedjenek, és minél többször jelen legyenek a kampuszon.

„A nagyelmék különböző háttérrel, hivatással és szakmával rendelkező emberek, akiktől azt szeretnénk, hogy hidat képezzenek az egyetemi közösség és saját világuk között” – mondta Alan Rusbridger, a kollégium igazgatója. „Főleg azt szeretnénk, ha minimum alkalmanként meglátogatnák a kollégiumot, velünk ennének és találkoznának az Lady Margaret Hall közösségének tagjaival. Beszélgetéseket szerveznénk, nyílt vitákat, előadásokat, szemináriumokat tarthatnának, vagy valamilyen más módon nyithatnának a hallgatók felé”.

Ismételten tátott szájjal állunk Emma Watson hihetetlen odaadása, nyitottsága és nagylelkűsége előtt.

Forrás: @

Ezek a titkok derültek ki Emma Watson új pasijáról

London – Emma Watson(25), a Harry Potter-filmek sztárja egyre több idő tölt új barátjával, aki a civil életből érkezett. A szerencsés férfi nem más, mint William „Mack” Knight (35), tech-guru és üzletember. A több informatikai és üzleti egyetemet elvégző fickót a szaksajtó nemes egyszerűséggel, csak „technikai zseni”-nek titulálja.

Knight igazi kalador: internetes közösségi oldalán felfedezőnek és kalandozónak írja le magát, amit rengeteg kép is bizonyít. Szeret utazni, Watsonnal is kiruccantak nemrég egy kis toszkánai kirándulásra.

A férfi valódi fitnesz fanatikus: Emma barátnői szerint a férfinek fantasztikus felsőteste van, sok időt fordít egészsége megőrzésére és alakja karbantartására.

Jó a humora: Állítólag ahol megjelenik, a társaság középpontjába kerül és hamarosan mindenki a térdét csapkodja a nevetéstől.

Nem retten meg, ha barátnőjével musicalt kell nézni: Knight és Watson nemrég New York-ban a Hamilton című musicalt tekintette meg együtt, és a szemtanúk szerint nagyszerűen szórakoztak.

Bár a People magazin összeállítása kihagyta a felsorolásból, mi azért még megemlítenénk, hogy a pasi nem egy két milliárdos forintos vagyonnal rendelkezik…

Forrás: @

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.