Filed article CANDIDS the circle

Istambuli reptér, cikk

Emmát a tegnapi nap folyamán az istambuli Atatürk repülőtéren kapták lencsvégre a török paparazzók. A hírek szerint kedvencünk nem nagyon örült a fotósoknak és testőre egy fekete esernyővel próbálta őt elrejteni a nyílvánosság elől. 8db eléggé rossz minőségű képet nézhettek meg a galériában, deannyi azért látszik rajtuk, hogy Emma nagyon csinos volt. Alább pedig egy rövid cikket olvashattok a The Circle-ről.

Tom Hanks oldalán forgat Emma Watson
A Harry Potter-filmek Hermionéjaként megismert Emma Watson 2016-ban Tom Hanks oldalán lesz látható a The Circle (A kör) című futurisztikus sci-fiben. A Dave Eggers azonos című regénye alapján készülő film rendezője James Ponsoldt lesz, aki a forgatókönyvért is felel. A forgatás szeptemberben kezdődik Kaliforniában. A történet a közeli jövőben játszódik, amikor már mindenkiről minden információ elérhető. A 25 éves Watson egy végzős egyetemistát játszik, aki egy nagy befolyású technológiai cégnél dolgozik és közeli kapcsolatba kerül karizmatikus, de titokzatos főnökével.
A brit színésznő legutóbb a Noé című drámában, illetve Sofia Coppola Lopom a sztárom című filmjében szerepelt, A szépség és a szörnyeteg című Disney-rajzfilm készülő élőszereplős filmfeldolgozásában pedig Bellt alakítja.

Forrás:ujszo.com

icon-chain Galéria linkek
Candids > 2015 > 06. 26. – Istambul, Atatürk Repülőtér

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.